2015. május 25., hétfő

15 db-os kislány ruhacsomag body nadrág mellény 80 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft !


Csak a kislányom hordta ezeket az édes kis rucikat. Egyik sem turis, hanme bababoltokból vásároltam őket, mint pl. a C&A, Kynga, Kik, Tesco, Aldi.
Szép, megkímélt állapotban vannak. Nem szakadtak, nem lyukasak, nem foltosak, nem fakultak ki.
A hirdetés felrakása után találtam még egy ugyanolyan fehér alapon rózsaszín szivecskés body-t, mint amelyik a 3. fotón is van, ezt is hozzáteszem a csomaghoz, és így lett összesen 15 darab ruhácska.
A csomag tartalma:
6 db Baby club márkájú body a C&A-ból. Mindegyik címkéjére 80-as méret van írva. Csónaknyakúak. Ebből 5 db hosszú ujjú, 1 db rövid.
1 db Imdidimpi márkájú zöld ujjatlan body az Aldiból. 74/80-as méret van beleírva.
1 db Impidimpi márkájú fehér alapon zöld virágmintás hosszú ujjú póló az Aldiból. Vállon patentos. 74/80-as méret van beleírva.
2 db rózsaszín hosszú ujjú pulóver. Az egyik bagoly mintás, Baby club márkájú a C&A-ból, hátul a nyakánál 2 gombos. Pihe-puha kötött anyagú, nagyon jó minőségű. A bagoly minta alatt van egy 1 mm-es icike picike folt, talán tinta, nem tudom. Lehet, ki is jön mosással. Alig észrevehető. A címkéjére 80-as méret van írva. A másik pulcsi fehér csillag mintás, polár, elől nyaknál cipzáros, a Kikből vettem, címkéjére 80-as méret van írva.
1 db nagyon cuki világos rózsaszín bélelt mellényke. Külseje "dzseki anyagú", belül pamuttal és vékony vatelinnel bélelt. Kiváló a mostani hűvösebb tavaszi napokra. Cherokee márkájú a Tesco-ból. Címkéjére 9-12 hó van írva. Elől végig cipzáros, 2 zsebes.
2 db naci. Az egyik Adidas márkájú, vékony, gumis derekú, 2 zsebes, címkéjére 18 hó van írva, belső szárhossza 26 cm, teljes hossza 44, 5 cm. A másik naci farmer, belül polárral bélelt, trapézszárú, gumis derekú, címkéjére 80-as méret van írva, belső szárhossza üleptől 27 cm, teljes hossza 45, 5 cm.  
2 db Kynga márkájú body. Az egyik sárga, ujjatlan, címkéjére 80-as méret van írva. A másik drapp színű, rövid ujjú, vállon patentos, cica, kisegér, kutyus van rajta, és a felirata: "Apa kedvence vagyok" : -)



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-14 09:58
. 15 db-os kislány ruhacsomag body nadrág mellény 80 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése