2015. március 26., csütörtök

10 Szín Smink Kozmetikai arcpirosító por Paletta - Jelenlegi ára: 1 649 Ft !


10 Colour Cosmetics Make-up Blush Powder Blush Palette Brand New and Unused. From salmon through to brick red with numerous shades of pink in between, this is a must have for professional make-up artists or beauty queens who love to experiment with their look. Ideal for make-up artists and anyone who wants to experiment with different color without spending a fortune on separate powders. Combines 10 blushers in one palette. Selection of soft, silky powders in both metallic and matt formats. Smart matt black plastic palette.
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
Hibás termék: visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott békéscsabai címre.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM! Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890FT, minden további 250 Ft/db.
Kizárólag Ajánlottan postázzuk a terméket! Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: A számlát Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, utalás OTP számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 Kellemes Vásárlást Kívánunk!
-


Jelenlegi ára: 1 649 Ft

Az aukció vége: 2015-04-15 16:28
. 10 Szín Smink Kozmetikai arcpirosító por Paletta - Jelenlegi ára: 1 649 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése