2015. március 28., szombat

Smoby Sárga Hátfalas Markoló+utánfutó 2013-7600... - Jelenlegi ára: 36 990 Ft !

Szuper, nagy méretű sárga hátfalas markoló, első kanállal, utánfutóval. A járgány pedállal hajtható. Öröm lesz a munka ezzel az igazira megszólalásig hasonlító munkagéppel! Az utánfutó a traktorról lekapcsolható. A traktor hossza 1, 85 méter.
FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ).
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.



Jelenlegi ára: 36 990 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Smoby Sárga Hátfalas Markoló+utánfutó 2013-7600... - Jelenlegi ára: 36 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése