2015. március 27., péntek

Karkötő Rózsakvarc Új egyedi +925 ezüst a. füli - Jelenlegi ára: 3 900 Ft !


Üdvözlöm : )
Gyönyörű kézzel készített egyedi 4mm -es Rózsakvarc szemekből készült Tibrti ezüst angyallal ékes karkötő,
és hozzá illő fülbevalóval, mely 925 ös fémjelzésű alapú.
Rendkívül finom munka.
Rózsakvarc, a szerelem és a vonzás köve
Már bájos babarózsaszín külsejével is romantikus ábrándokat ébreszt ez az opálos kő: nem véletlenül, hiszen a rózsakvarc elsősorban a szerelem és az emberi kapcsolatok terén fejti ki kedvező hatását. Az ókori görögök egyenesen úgy tartották, hogy ezt a követ Eros, a szerelem istene küldte a Földre, hogy vele a szerelem és kibékülés őserejét ajándékozza az embereknek. Nem is csoda, hogy sokáig drágakőnek számított, és igencsak komoly pénzekért cserélt gazdát.
A rózsakvarc harmonizálja a mozgást és növeli az egyensúlyérzéket. Érzelmi életünkre a szépérzék és a romantika iránti igény fokozásával, a megbocsátás és az elfogadás könnyítésével hat gyógyírként.  
A vonzás köveként egyébként a mindennapok pénzügyeinek kedvező alakulásában is segítséget nyújthat: tarts a zsebedben, a táskádban vagy a nyakadban egy rózsakvarc követ, és működni kezd a vonzás törvénye mind anyagi, mind kapcsolatépítés terén - hiszed vagy se, de vannak, akik esküsznek rá, hogy alkudni is könnyebb egy ilyen kristálybarát társaságában.  
Kérem, nézzék meg további ajánlataimat és szőnyegeimet, több forintos aukció között.
A termék "kiemelt", a kiemelés díját, mely jelentős, akkor is meg kell fizetnem, ha komolytalan érdeklődő licitál, majd mégis eláll a vásárlástól miután megnyerte a licitet, ezzel akaratlanul is, több módon is kárt okozva az eladónak, vagyis nekem. Kérem, ezért kizárólag komoly érdeklődők licitáljanak.
Kérem, 3 napon belűl rendezze a termék fizetését, még akkor is, ha az aukció zárását előbbre hozon az Önök kérésére. Amennyiben több árura licitál néha 5-10 nap eltérés adódhat, tehát akkor is kérem rendezze a megnyert aukciók árait 3 napon belűl, a szállítása természetesen az Ön igénye szerint, egyben érkezhet később licitált termékekkel, egy csomagban.
Amennyiben személyesen szeretné átvenni Tarnamérán, de nem ér rá a napokban, akkor is kérem, 3 napon belül szíveskedjen átutalni az árát, természetesen ebben az esetben, szállítási költség nélkül. Köszönöm
Csomag feladása:
átutalás beérkezését követő 3 munkanapon belűl max., de lehetőleg azonnal.
Köszönöm megtisztelő figyelmét.
Van még a termékeim között szép szőttes, nézze meg itt, a képre kattintva
 
 



Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 20:08
. Karkötő Rózsakvarc Új egyedi +925 ezüst a. füli - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése